Darázsirtás, darazsak irtása Budapest és Pest megye.

DARÁZSIRTÓ VÉDŐRUHA

Professzionális darázsirtó overál vásárlás:

Cégünk közel 20 éve végez darázsirtást, sok ezer sikeres darázsirtó akción vagyunk túl. A világ minden részéről származó darázsirtó védőruhákat használtunk, teszteltünk. Sok kiváló, de még több problémás ruhát próbáltunk. Több éve már kizárólagosan OPTIMA prémium védőruhákat használunk, nekünk ez vált be. 2021-től cégünktől bárki megvásárolhatja ez a professzionális darázsirtó overált, és a hozzá való kecskebőr védőkesztyű.

darázsirtó védőruhák - profi darázsirtó

Mi is ebben a védőruhában dolgozunk!

Profi darázsirtó overál
ajándék védőkesztyűvel

OPTIMA darázsirtó védőruha
38.000 -Ft GLS futárral, 24 órán belül.
  • Teljes testet védi a darázscsípéstől
  • Egy pár darázsirtó védőkesztyűvel
  • Futárt mi álljuk, előreutalás után
Raktáron

Miért vegye meg ezt a profi darázsirtó védőruhát?

A világ minden részéről teszteltünk darázsirtó védőruhákat, sok száz dolláros amerikai gyártmányokat is. Az egyébként kiváló USA gyártású védőruhákról azért váltottunk, mert a beöltözéshez és a levetkőzéshez egyaránt külső segítségre volt szükség. Az OPTIMA professzionális védőruhákhoz nem kell segítség, egy ember egy perc alatt beöltözik.

Erős, strapabíró, de mégis jól szellőző anyagból készül. Csukló és boka részen gumírozott, a fejvédő és az overál minőségi cipzárral csatlakozik. A cipzár kocsi és kezdőszem találkozását tépőzár takarja, így ott sem tud juthat be a darázs a háló alá.

A védőruhán 5 darab öblös zseb és tároló került kialakításra, könnyítve a munkánkat. Slusszkulcs, zseblámpa, csavarhúzó, darázsirtó spray mind nálunk lehet

Ezért a kedvencünk: a kalap félig körbecipzározható, hátravethető. Ilyenkor a védőruha egy kényelmes kezeslábassá alakul, a fityegő kalap nem zavaró, mert a háthoz szorul. Így autózunk nyáron egyik címről a másikra, a darázsirtás helyszínén újabb két mozdulat (becipzározás), és már irtjuk is a darazsakat. Egyetlen másik védőruha esetében sem láttuk kivitelezhetőnek ezt.

Az éveken át, iparszerűen végzett darázsirtó munkák esetében a kalap hálója szakadhat, a cipzár tönkremehet. Azonban a kalap cserélhető (cégünknél megvásárolható), a cipzár is egyszerűen javítható-cserélhető. 

Tanácsok a HÁZI darázsirtáshoz:

Legfontosabb, hogy bár a darázsirtó ruha véd a darazsak ellen, a teljes védelemhez javasolt a gumicsizma, kapucnis melegítő vagy pulóver, és egy overál alá felvett nadrág. Ne a csizmába húzzuk az overál anyagát, jobb ha a csizma szárára húzzuk rá, mert a ruha alsó részének gumírozott kialakítása szépen rá fog zárni a csizma szárára. Szűk helyeken (jellemzően padláson) kúszva-mászva a kalap hálója hozzáérhet a nyakunkhoz, ennek elkerülése végett vegyünk fel egy kapucnis melegítőt. Ez tökéletesíti a fej és a nyak védelmét, ha kúszva vagy görnyedve kell a darázsirtást végeznünk. A darazsak ugyanis a testhez szoruló ruhát átszúrhatják, ha viszont legalább még egy réteg védi a bőrfelületet, akkor már nincs esélyük.

Ennek ellenére, ha zseblámpával világítunk a padláson, és a házi darázsirtó akciónk egy nagyobb német darázs fészekre irányul, legyünk óvatosak – célszerűen irtás közben ne a kezünkben fogjuk a fényforrást. Ekkor ugyanis a fészekből támadó darazsak számára kijelöljük a célpontot. Ellenben ha a földre helyezzük a lámpát, megvilágítjuk a fészket, de mi oldalt lépve a sötétségből dolgozunk, kevésbé leszünk kitéve a darazsak támadásának.

sikeres darázsirtás után is legyünk körültekintőek, nem ritka hogy a ruhazsebekben is találunk döglődő darazsat, mely még képes szúrni. Látható fészek esetében beválik a darázsirtó aeroszol, mellyel több méter távolságból is eredményesek lehetünk. Jól megközelíthető fészek (és védőruha!) esetén akár a legolcsóbb bolti repülő rovar irtó aeroszol (Chemotox, Raid, stb stb) is megfelelő, sőt, közelről fújva kifejezetten előnyös a széles terítésük (ezek jellemzően légtérkezelő aeroszolok). Ezzel ellentétben a darázsirtó aeroszolok vékony sugárban fújnak, közvetlen közelről nem kényelmes a használatuk. A kiirtott darázsfészek eltávolítása opcionális, mindössze esztétikai kérdés – soha nem fog darázs beleköltözni.

DARÁZSIRTÓ VÉDŐRUHA MEGRENDELÉSE:

Töltse ki az alábbi űrlapot, rendelje meg a professzionális darázsirtó védőoverált az ajándék védőkesztyűvel. Néhány órán belül számlát küldün. Az előreutalásért cserébe átvállaljuk a futárdíjat. 2 munkanapon belül GLS szállítja Önnek a csomagot.

Mi is ebben a védőruhában dolgozunk!