Darázsirtás, darazsak irtása Budapest és Pest megye.

Rejtett darázsfészek irtása bontás nélkül

Darázsfészek eltávolítás házfalból

Német darazsak gyakran fészkelnek be hézagos szerkezetekbe, könnyűszerkezetes házfalakba is. A videón egy ilyen darázsirtás történik, a darazsak teljesen uralmuk alá vették a házat, a lakótérbe betörő darazsak miatt a lakók ki is költöztek onnan. A falban egy 13 emeletes darázsfészek volt, melyet eltávolítottunk.

Ilyen rejtett helyeken lévő darázsfészek irtása csak professzionális védőruhában lehetséges. Bármilyen házilagos vagy barkács módszerrel történő darázsirtás életveszélyes lehet. A méretes német darázs fészkekben több ezer darázs is élhet. A darázsirtás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy felesleges rontást-bontást ne végezzünk, csak a szükséges mértékben tárjuk fel a falszerkezetet.

Darázsirtás redőnytokból

Német darázs és lódarázs egyaránt gyakran fészkel be redőnytokba. A darazsak ezt az élőhelyet egy jól védett fa odunak tekintik, a darázsfészek anyaga teljesen kitölti a redőnytok belső részét. Az első jel a feltűnően erős darázs invázió szokott lenni az ablak előtt, majd a redőnyt egyszerűen nem lehet le-fel húzni, hiszen a darazsak fészke teljesen kitölti a teret, rögzíti a dobot és rajta a redőnyt. Nem ritkán a lakótérbe is betörnek, hiszen a gurtni becsatlakozásnál lévő hézag bejutási pont a lakás felé. A szobában felkapcsolt világítás pedig garantáltan bevonzza a darazsakat a térbe. Ilyen esetben nem tűr halasztást a darázsirtás. Külső darázsirtó porozószeres befújatás után a darázsfészek eltávolítása is megtörténik. Belső fedőlapos redőnytokok (régi szerkezetek) esetén a darázsfészek eltávolítását minden esetben elvégezzük. Új és külső redőnytoknál a darázsfészek benn marad, azonban a darázsirtó por elpusztítja a teljes kolóniát. 

Darázsirtás sármennyezetben

Régi épületek stukatúr mennyezetébe is beköltöznek. A két sár réteg között légüres tér van, tökéletes darázs fészkelőhely. Védett, rejtett zug. Az első cserépsor feltolásával  feltárjuk a járatot, majd darázsirtó porozószer magasnyomású befújatásával irtjuk ki a fészket. Pala, zsindely, hullámlemez fedés esetén  a padlásról támadunk, apró furatot ejtünk a saralt mennyezeten, majd onnan végezzük el a darázsirtást. A lakótérből való mennyezet bontás csak abban az esetben szükséges, ha a darazsak átrágták a szoba felőli sárréteget. A darázsirtás során belőtt irtószer több hónapon át aktív, így tudunk egész évre garanciát vállalni.

Ha szakszerű, biztonságos és garanciális darázsirtást, méhbefogást szeretne
Budapesten vagy Pest megye területén, akkor keressen bennünket!

Kiszállási díj nélkül.

Egyszeri kezelés – egész éves garancia.

Megrendelés: 06-20/3638-286 vagy 06-70/3638-179

DARÁZSIRTÁS ÁRLISTA 2023:

Budapesten és Pest megyében!

26.000 Ft

GARANCIÁVAL

  • Rejtett darázsfészek nem akadály
  • Porozógépes kezelés
  • Garancia egész évre
  • Kiszállási díj nélkül
  • Alapáron hétvégén is

Professzionális technológia – 24 órán belül