Darázsirtás, darazsak irtása Budapest és Pest megye.

Alpinista darázsirtás

Darázsirtó megrendeléseink egy része olyan helyre irányul, mely nem megközelíthető, nem létrázható. Ilyenkor ipari alpinista partnerünk segítségét kérjük, a darázsmentesítés a rovarirtó szakember és az ipari alpinista közös munkájában történik. Az ilyen jellegű darázsirtó munkák egyedi árazásban történnek, jellemzően a normál irtás két-háromszoros költségén. Telefonban néhány rövid kérdés után pontos árat tudunk mondani! A darazsak irtása nagy magasságokban, hozzáférhetetlen helyeken is lehetséges.

Ipari alpinista darázsirtás Budapesten és Pest megyében.

Nehezen megközelíthető, magas helyek darázsirtó kezelését is vállaljuk. Fontos megjegyeznünk azonban, hogy a darázsfészek helyének pontos meghatározása (például szellőző, falrés stb) ipari alpinistával végzett mentesítés során is alapvető fontosságú. Nem lehetséges vállalnunk irtást olyan esetben, ha csak annyi információnk van: “darazsak repkednek a tető körül”. A munkát csak pontos támadáspont esetén tudjuk elvégezni. Ha nem ismeri a darázsfészek pontos helyét (nem tud rámutatni a darazsak állandó berepülési pontjára) akkor a munkát nem vállaljuk el.

Ipari alpinista darázsirtás, panelházakba fészkelt darazsak.

Német darazsak és lódarazsak szívesen fészkelnek a panelos technológiával épült lakótömbök panelhézagai közé. Ezek a hosszanti rések rugalmas tömítőanyaggal vannak eldolgozva, melyek gyakran hiányosak. Mint a videón is látható, a darazsak fészkelési helye (berepülési pontja) nem elérhető. Ipari alpinista bevonásával azonban eredményes a darázsmentesítés. Az alpinista kötélen lóg le a tetőről, majd darázsirtó porozószer befújatásával végzi el a darazsak irtását.

Méhek irtása, régi bérház hézagos oldalfalából.

A régi bérház külső homlokzatába méhraj telepedett meg. Befogásukat egyetlen méhész sem vállalta, a rendkívül rossz megközelíthetőség miatt. A lakótérbe is beszivárogtak a méhek, élhetetlenné tették a szobát. Ezért ipari alpinista segítségével a méhek kényszerű irtását végeztük el. A rovarirtó porozószer a legmélyebb résekbe is behatol és elpusztítja az ott megbúvó rovarokat. Vadméhek és darazsak irtását vállaljuk ipari alpinista technikával is.

DARÁZSIRTÁS NAGY MAGASSÁGBAN, LÉTRÁVAL:

Darázsirtó munkáink során gyakran tapasztaljuk, hogy a telefonáló ipari alpinista irtást kér, de a helyszín ezt nem indokolja. Általában a darazsak berepülési pontja közelében akad egy erkély, egy ablak, egy lapostető, melyek segítségünkre lehetnek a megközelítésben. Precíziós teleszkópos hosszabbító szárat használunk a porozógéphez, melynek végén hajlított porzócső található, ezzel az eldugott rések is elérhetőek számunkra. Továbbá igény szerint tíz méteres tűzoltólétrát is biztosítunk a nagyobb magasságokban fészkelő darazsak megközelítéséhez. A nagy magasságban végzett darázsirtó munka jellemzően feláras, azonban biztosan olcsóbb és gyorsabb mint az ipari alpinista segítségével végzett mentesítés.

Ha szakszerű, biztonságos és garanciális darázsirtást, méhbefogást szeretne
Budapesten vagy Pest megye területén, akkor keressen bennünket!

Kiszállási díj nélkül.

Egyszeri kezelés – egész éves garancia.

Megrendelés: 06-20/3638-286 vagy 06-70/3638-179