Darázsirtás földlyukban

A darazsak gyakran költöznek földi járatokba

Német darazsak kedvelt fészkelőhelyei az elhagyott egérfészkek, pocok járatok. Ezek a földi darázsfészkek akár két méteres mélységben is lehetnek. A darazsak vehemensen védelmezik a fészket, védőruha nélkül a megközelítésük életveszélyes lehet. Fűnyírás közben gyakran történnek balesetek, amikor óvatlanul rátoljuk a fűnyírót egy ilyen földi darázsfészek járatra. A motor rezgéseire és zajára tömegesen támadnak ki a fészekből, ritka hogy 1-2 csípéssel megússza az ember. 

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a földbe fészkelt darazsak irtásában, sok száz ilyen esetet orvosoltunk már. A járat feltárását követően darázsirtó porozószert fújatunk a járatba, nagy nyomáson. A belőtt rovarirtószer taglózó és tartós hatással is rendelkezik – így a fészekben lévő darazsakat és a kültérről visszatérő példányokat egyaránt pusztítja. Természetesen a földlyukban végzett darázsirtásra is garanciát vállalunk.

FONTOS! Ne dobjon a földlyukra földet, ne tömje el a járatot. Ez esetben ugyanis a darazsak egy új lyukon ássák ki magukat, mely jellemzően kacskaringósabb és szűkebb járat mint az eredeti, ezen az új lyukon keresztül a darázsirtás lényegesen nehézkesebb művelet. Purhabozni, malterozni, forró vizet öntögetni felesleges, nem fognak eltűnni a darazsak.

Ha szakszerű, biztonságos és garanciális darázsirtás, méhbefogást szeretne Budapesten vagy Pest megye területén keressen bennünket!
Kiszállási díj nélkül.
Egyszeri kezelés – egész éves garancia.

Megrendelés: 06-20/3638-286 vagy 06-70/3638-179