Darázsirtás, méhirtás emelőkosaras autóból

Darázsirtás megrendeléseink egy része olyan helyre irányul, mely nem megközelíthető, nem létrázható. Ilyenkor ipari alpinista partnerünk segítségét kérjük, vagy emelőkosaras teherautót rendelünk. Az ilyen jellegű darázsirtás munkák egyedi árazásban történnek, jellemzően a normál darázsirtás két-háromszoros költségén. Telefonban néhány rövid kérdés után pontos árat tudunk mondani! A darázsirtás nagy magasságokban, hozzáférhetetlen helyeken is lehetséges.

Darázsirtás, méhirtás emelőkosaras teherautóból.

A videón látható tűzfalba házi méhek költöztek be. Több méhész is próbálkozott a befogásukkal, a méhcsaládot azonban nem sikerült kiemelni a tűzfalból. A szemközti irodaház közben gyakorlatilag munkára alkalmatlanná vált, ugyanis a nyitott ablakokon állandóan berepültek a méhek, több dolgozót is megszúrtak. Ekkor a méhek kényszerű kiirtására kérték fel cégünket. Az ipari alpinista segítségére végül nem volt szükség, mivel rendelkezésre állt emelőkosaras teherautó. A darázsirtást ennek segítségével végeztük el. A házi méhek irtását csak olyan esetben vállaljuk, ha azok olyan helyre fészkelnek be, ahol veszélyeztetik az embereket. Befogható méhcsaládot nem irtunk, tapasztalt méhész kollégát küldünk a méhraj befogására. Darázsirtás a nehezen elérhető helyeken is lehetséges.

Ha szakszerű, biztonságos és garanciális darázsirtás, méhbefogást szeretne Budapesten vagy Pest megye területén keressen bennünket!
Kiszállási díj nélkül.
Egyszeri kezelés – egész éves garancia.

Megrendelés: 06-20/3638-286 vagy 06-70/3638-179